Hvis du er aktiv i fast ejendom investere, du allerede kan realisere en af de største problemer fast ejendom investorer ansigt: at finde gode tilbud.
TVANGSAUKTIONER PÃ… EN 52-Ã…RIG HIGH
Med tvangsauktioner på en 52-årig højt findes der tusindvis af tilbud på markedet, hvis du ved hvor man kan finde dem og hvordan man sikre dem. Den første udfordring du vil når du finde egenskaben er, at de fleste af disse boligejere er belånt til fæstet. De har ingen egenkapital, og store lån betalinger. I virkeligheden, skylder mange faktisk mere end ejendommen er værd!
De fleste investorer vil gå væk fra disse tilbud, fordi de ser ingen oplagte profit. Det er fordi de ikke kender til Short Sale.
HVAD ER EN SHORT SALE?
Konceptet bag short salg er enkel: dit mål som en fast ejendomsinvestor er at overbevise banken om at sælge i mindre, der er skyldige som betaling. Selvfølgelig, dette begreb er let – købe afskærmning fra bank på en stor rabat, sælge fast ejendom, og tjene penge! Så hvordan virker det?
SUCCES MED SHORT SALG KAN SKE I FØLGENDE TRIN:
Trin 1: Gøre din forskning.
Mange nye ejendomsselskaber begå fejlen at vente, indtil noget abonnementsservice sender dig listen. Ulempen er, at et væld af andre investorer også får listen. Hvis din første kontakt er at sende et brev, glem det. Dit brev vil gå tabt i den store bunke boligejer er at komme fra alle mulige andre investorer, kredit reparation osv. 99% af tiden disse gå direkte i papirkurven eller en stor kurv ulæste. Hvis du gå direkte til deres dør for har du en chance.
Så hvis du vil e-mail, være først til at handle, når standard bekendtgørelser er trykt i den lokale avis. Eller være først på din courthouse, hvis det er, hvor de er gemt først. Nøglen til at finde investment-worthy egenskaber er til at handle hurtigt. Være disciplineret og mail breve meget samme dag — faktisk tage dem på posthuset. I denne branche, gør early bird virkelig fange ormen.
Tip til succes: Hvis du ikke har en virksomhed, der offentliggør deres meddelelser af standard, check med lokale titel selskaber eller konkurs advokater til at se, om de tilbyder disse tjenester