johanludvigs.dk

Hvordan man rent faktisk beregne lån betalinger

Erhvervelse af lån er en forholdsvis enkel opgave i forhold til vanskelighederne ved at beregne låne betalingerne. Det er nødvendigt, at du kan gøre et par af disse beregninger ved dig selv i stedet for altid at skulle afhænge af långiver til at give dig de nøjagtige tal. En af de bedste og nemmeste metoder til beregning af dit lån interesse er ved hjælp af internettet.

Der er lån regnemaskiner, som hjælper dig med at beregne renter og afdrag på dit lån. Der er en forskel ved beregning af renter for realkreditlån, billån, kreditkortt osv., så du bliver nødt til at vælge den rigtige lommeregner, der passer til dine behov. På denne måde kan du sikre, at beregningerne er korrekte.

En pant Lommeregner hjælper dig med at beregne det beløb, du er i stand til at låne, som vil hjælpe dig i dit køb af ejendom. Disse regnemaskiner kan også bruges til at beregne og sammenligne rentesatserne og omkostningerne ved forskellige lån. Bortset fra kontrolomkostninger kan du beregne effekten tilbagebetaling har på din økonomi, når betalingstidspunktet afviger. Dette vil hjælpe dig med at træffe en beslutning om, hvorvidt du ønsker at foretage to-ugentlige betalinger eller månedlige betalinger.

Hvis der er ændringer, der kan påvirke tilbagebetaling af lånet, du er i stand til at beregne den ekstra skade, det kan forårsage til din cash flow. Disse regnemaskiner hjælpe dig med at beregne og rydde alle dine spørgsmål vedrørende renter, overkommelige priser, og ændringer i de vilkår, der vil påvirke lånet osv. Til en vis grad, lommeregneren vil også hjælpe dig med at finde det lån, der passer til dine behov.

Hvis du overvejer eller allerede har taget op Home Equity line of Credit (HELOC), som følger den variable rente, så en pant Lommeregner vil også hjælpe dig med at bestemme de betalinger, du vil blive forpligtet til at foretage. Disse regnemaskiner vil hjælpe dig med at beregne betalingerne på alle typer af lån være det med faste rentesatser, variable renter og endda amortiseret lån. Det giver dig alle de forskellige beregninger, som du kan kræve for at træffe den rigtige beslutning.

Du har også mulighed for at gøre det selv ved at bruge et Excel-ark på din computer ved at anvende prime banks den rigtige formel. Formlen, som du kan bruge i dit Excel-ark, er formlen for ydelse.

Formlen = ydelse (rente, nper, PV)

Hvor

Sats er din periodiske sats

Nper er antallet af betalinger og

PV er din nutidsværdi.

De almindeligt anvendte formler, der bruges til beregning af lånebetalinger, er som følger:

PMT (rente, nper,-lånebeløb)

PPMT (kurs, hvilken periode, nper,-lånebeløb)

NPER (rente, ydelse,-lånebeløb)

RENTE (nper, ydelse,-lånebeløb)

PV (rente, nper, PMT)

Men det er den online regnemaskiner, der giver mulighed for nem og præcis beregninger.

Previous

Lære at investere penge i Small Cap aktier og gør trecifret overskud (tredje del)

Next

Lån UK dækker ethvert behov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén