johanludvigs.dk

Erobre tillid mordere for små virksomheder succes

“Den måde at udvikle selvtillid er at gøre de ting du er bange”. –William Jennings Bryan

Uanset om du er generelt en selvbevidst person, eller en person konstant plaget af selv – tvivl, du vil genkende nogle af disse tillid mordere, hvis du:

Er alt for afhængige af tanker eller meninger af andre;

Undgå møde nye mennesker fordi du er bange for du ikke vil passe ind i, være ønsket eller accepteres;

Fokusere på urealistiske forventninger (“Jeg skal gøre hver job perfekt”; “Hvis en person er ulykkelig så jeg har undladt”);

Har en ‘alt eller intet’ holdning;

Løn agt på den interne og eksterne naysayer;

Bruge word skal oftest i forhold til din virksomhed;

Antage, at hvis du ikke får klienten, de ikke kan lide dig;

Antage, at du skal være så snakkesalig, udgående, venlige, smart, gamle, unge, veluddannede, attraktive, som en anden for at lykkes;

Undgå at implementere nye ideer, fordi de ikke kan arbejde;

Kan fortælle alle dine mangler hver dag.

Finansrådet vil fortælle dig, at virksomheder mislykkes på grund af manglende penge. Jeg hævder, at manglen på penge kan spores, dels til manglende tillid. Som en træner, motivator og træner se jeg på første hånd den indflydelse, at tillid har på en enkeltperson eller en gruppe succes.

I det store og hele vokser tilliden fra hver lille succes, at en person tager at nå et mål. Det er derfor jeg bede dig om at fokusere så meget på mål og visioner! Når du ved, hvor du vil, vil du samle de værktøjer og oplysninger du har brug at nå din destination.

Din tur – forberede sig på at overvinde din frygt.

Lav en liste over dine personlige selvtillid mordere. Være så kortfattet som muligt.

Nu lave en liste over måder at forberedelse kan hjælpe dig med at overvinde din tillid killer.

Tage de skridt, du er skitseret i afsnit 2 ovenfor og skrive ud løsninger til din tillid mordere.

Livsstil og tankesæt.

Hvem kender du, der er vellykket eller udstråler selvtillid? Hvad er de specifikke attributter, de har at bidrage til din opfattelse af dem? Nedskrive disse attributter og finde måder at indarbejde dem i din daglige rutine.

Find en mentor eller en coach, hvis mål er at se dig lykkes

Farvel til ‘naysayers’ i dit liv. Sandsynligvis du har én eller to mennesker, der fortæller dig, “du vil aldrig tjene penge omvandrende hunde,” eller noget lignende. På dette tidspunkt i din karriere, ignorere dem. De kan motivere dig til at bevise, at de er forkerte, men at bruge for meget tid med folk, der ikke tror på dig og dine mål er en større tillid killer. Bede dem om at holde deres tanker til sig selv eller gå videre uden dem.

Blive selvbevidste. Opmærksomme på de måder, hvorpå du taler til dig selv. Er du konstant at sætte dig, eller at sige du er ked af? Stop det! Du er det bedste du muligt! Hvad du kan give dine kunder og deres kæledyr er uden sidestykke!

Forpligte sig til at lære. Er din tillid killer offentlige taler? Derefter tilmelde i Toastmasters gruppe eller sign op for en voksen uddannelse kursus på offentlige taler. Du vil møde nye mennesker, der kæmper for at overvinde den samme tillid killer du er – og du vil trives på hver lille succes – både deres og venlig. Uanset hvad din tillid morderen er – uddanne dig selv til at overvinde det!

Se del. Hvis din tillid dispensationer fordi du tror, du ser for ung eller for gammel (eller for noget andet) for at køre en forretning, derefter finde måder at se den del, du ønsker at spille. Hvis du tvivler på at du ville tro du som virksomhedsejer, Spørg dig selv hvorfor. Når du har bestemt hvad din bekymring er, finde måder at løse dem ved at ændre din kjole, præsentationen eller din telefon opførsel. Ser del ikke er falske–det er at sætte de bedste du muligt frem. Selv om det er en uvidenskabelig undersøgelse, ved jeg, at jeg scorede bedre på tests i college, da jeg var overbruses og pænt klædt på til eksamen!

Have nogle sjove. Det er din virksomhed og du er god til det, så hvorfor ikke nyde det og komplimentere dig for alle de ting du gør godt? Når du har det sjovt, vil alle går ud fra du er selvsikker og glad og de gerne vil være med dig!

“Se din måde at tale, hvis du ønsker at udvikle en fredelig tilstand i sindet. «««Start hver dag af bekræfter fredelige, tilfreds og glad holdninger og dine dage vil være tilbøjelige til at være behagelig og vellykket.»–Norman Vincent Peale

Previous

7 måder at stoppe jagter beslutningstagere

Next

Bliver strålende: Boost dit Team kreativitet med mindmapping

1 Comment

  1. Amoxicillin Cause Indegestion unfaburbef buying cialis online usa uneseeceri Alternative Med To Amoxil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén